Licentie aanvragen

Kosten: Licentie bij de ASUZ kost voor leden van een aangesloten club 40 euro. Ben je nog geen lid van een aangesloten club, mag je 2 jaar een licentie aanvragen rechtsstreeks bij de asuz. Deze kost 40 euro voor de licentie + 25 euro administratie kosten. In deze 2 jaar kun je kijken bij welke club je lid wilt worden.

Inschrijfgeld voor licentiehouders kost per wedstrijd 15 euro.

Diegenen die vorig jaar een pasfoto hebben ingeleverd bij licentie aanvraag hoeven dit dit jaar niet meer te doen, deze zijn namelijk digitaal ingescand.
Heb je dus vorige jaar geen licentie aangevraagt, dit jaar wel een pasfoto bijvoegen en op de achterkant van je foto je crossnummer vermelden.

Gedurende het seizoen kun je tot 1 augustus een licentie aanvragen, bij de jeugd/junioren kan dit tot 1 oktober. 
 

De licentie moet uiterlijk een week voor de wedstrijd aangevraagd zijn.


Nieuwe Jeugd/Junioren rijders: Stuur bij de aanvraag van je licentie een kopie van een geldig legitimatiebewijs of kopie van bevolkingsregister of een kopie van het paspoort van je ouders.

De formulieren digitaal invullen en uitprinten, dan ONDERTEKEND inleveren bij afgevaardigde van je club. Technische gegevens voertuig voor jeugd/junioren rijders, keverklasse en standaardklasse (pas inleveren bij eind-controle)

Wanneer je geen lid bent van een aangesloten club de formulieren niet inleveren bij het secretariaat! Maar neem contact op met de ASUZ door te mailen naar asuzcross@hotmail.com!