nieuws

 

RIJDERS LEES HET REGLEMENT GOED DOOR! ROOD GEMARKEERD ENKELE BELANGRIJKE DINGEN!

ZOALS:

De hoofdstroomschakelaar, met duidelijk wit of rood merkteken, en aangesloten op de accu, moet binnen het bereik van de bestuurder bevestigd zijn. Motor dient te stoppen als de hoofdstroomschakelaar bediend wordt.Verder zal de auto ook van de buitenkant bediend moeten kunnen worden door een 2e schakelaar of trekkoord gemonteerd in het midden onder van de voorruit. (Sprinters en Sportklasse + links of rechts onder van voorste raamstijl. 

DEZE REGEL GELDT NIET VOOR DE BALKENKLASSE!

 

* * 

Rondom de wagen mogen geen uitstekende delen aanwezig zijn. Een deugdelijke afsleepmogelijkheid aan voor als ook achterzijde is verplicht voor alle klassen. Minimale doorsnee van oog/lus 60 mm. (Sprinters en Sportklasse + kunnen aan frame worden opgepakt)

 

Zolang een deelnemer zich tijdens de wedstrijd met zijn wagen op het circuit bevindt, is hij verplicht zijn overall, veiligheidsgordel en nekband om en zijn valhelm op te houden. (dit geld ook bij de keuring)

 

* * * * * 

 

De cross wedstrijddagen van de ASUZ beginnen vanaf het seizoen 2023 om 10.30 uur. Omdat de cross een half uur eerder begint zal ook het inschrijven op de crossdag zelf een half uur eerder beginnen. Dus vanaf 8.30 uur is dit mogelijk.

 

* * * * *